Flexibele teams

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van middelgrote en kleine bedrijven en free-lancers. Door outsourcing en het inhuren van tijdelijke medewerkers kunnen wij voor alle soorten opdrachten op maat gesneden teams samenstellen. Teams van gespecialiseerde professionals die elkaar kennen en uitstekend samenwerken. En die niet langer bestaan dan voor uw opdracht noodzakelijk is.
Voor ICT-opdrachten hebben wij een samenwerkingsverband met het bedrijf SimplyPhy uit Kashmir (India). Complexe ICT-vraagstukken beantwoorden zij snel, doeltreffend en met on-Nederlandse klantgerichtheid.

Het resultaat is een optimale kwaliteit met minimale overhead-kosten. Voor u als opdrachtgever vertaalt zich dat in een prettige prijs-kwaliteitverhouding. Voor ons in de mogelijkheid om zowel kleine als grote opdrachten aan te kunnen.

Partners en collega's

Binoq, collega van het eerste uur.

Atana, brengt talent met een bi-culturele achtergrond naar bestuurlijk Nederland.

ASOM, spannende interactieve projecten en theorie-ontwikkeling.

Esser & Partners, financiële duivelskunstenaars.

Cultuurfabriek, projectorganisator pur sang.

Praaning & Roekens, tovenaars in management van culturele projecten.

M-project, publiciteit en PR die aankomt.

Phooom, alles voor communicatie.

Schrijfbureau Maan, zet zaken wonderschoon op papier.

LindHorst, bouwmanagement zonder concessies.
Het team van De Bussy Consult heeft onze verwachtingen overtroffen. In een uiterst complexe, internationale politieke omgeving werd onder hoge tijdsdruk een grootschalig festival neergezet. Mij frappeerde o.a. de reactietijd. De Bussy Consult kon op elke vraag van ons departement snel een professioneel antwoord bieden. Het concept van flexible teaming heeft zich in dit kostbare en kwetsbare project meer dan bewezen.Drs. J.J.K. Knol

Voorheen Ministerie van OCW / Directeur Fonds voor Cultuurparticipatie